Köpvillkor

Läs igenom köpvillkoren nedan noggrant innan du genomför ett köp hos Master Bettie. Genom att lägga en order godkänner du våra köpvillkor.

Godkänna köpvillkoren

För att genomföra ett köp hos Master Bettie måste du ha läst och godkänt våra köpvillkor nedan.

Försäljning till minderåriga

När du genomför ett köp hos Master Bettie garanterar du att du är över 18 år eller har målsmans godkännande för att handla hos oss.

Personuppgifter

Alla personuppgifter behandlas enligt PUL. Endast Master Bettie har tillgång till informationen och den lämnas ej ut till tredje part. Personuppgifterna du lämnar i samband med registrering och beställning lagras av Master Bettie för att säkerställa att vi fullföljer våra åtaganden och vår service gentemot dig som kund, samt för att kunna skicka eventuella erbjudanden och information till dig.

Betalning, priser och ångerrätt

Alla produkter tillhör Master Bettie till dess att full betalning är genomförd. Priset som gäller är det som är angett vid beställningsdagen. Alla priser anges i svenska kronor och är inklusive moms på 25%. Inga övriga skatter eller avgifter tillkommer efter genomförd beställning.

Alla priser anges i svenska kronor och är inklusive moms på 25%. Priset som gäller är det pris som finns angivet för produkten på beställningsdagen. Vi använder oss av Paypal och Swish och kursen räknas utifrån den dag ni beställer.

Alla våra betalningsalternativ är säkra genom att vi använder oss av tjänster speciellt utvecklade för säkra köp på internet. Vi erbjuder följande alternativ:

Kortbetalning via PayPal
Betala med Visa, MasterCard, Discover och American Express. Inget PayPal-konto krävs för att betala med kort via PayPal.

PayPal-konto
Att betala via PayPal-konto är ett snabbt, enkelt och säkert sätt att utföra betalningar på internet. För detta betalningsalternativ behöver du ha ett PayPal-konto. Har du någon gång handlat på Tradera, E-bay eller Spotify är det stor sannolikhet att du redan har ett PayPal-konto. Annars fixar du snabbt ett nytt konto på www.paypal.se.

Swish
Vi tar emot betalningar via Swish. Använd 123 - xxx xx xx när ni betalar. Swish är en mobilapplikation som ni laddar ner på App Store, Google Play eller motsvarande. Detta kopplas till ert bankkonto och verifieras via Mobilt BankID. Följ instruktionerna för BankID från er respektive bank.

Ångerrätt
Du har 14 dagars ångerrätt när du handlar på masterbettie.com. För att ångra ditt köp loggar du in på masterbettie.com och kontaktar oss via kontaktformuläret på sidan.

Kundservice
Vid frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på info@masterbettie.com, så svarar vi så fort vi har möjlighet. Vi vill förstås att alla våra kunder ska vara nöjda, så om du har förslag på förbättringar eller andra kommentarer som du tror kan hjälpa oss att förbättra servicen till våra kunder så tar vi tacksamt emot även det på mail.

Kortinformation

Kortinformation överförs via SSL-kryptering och lagras ej.